Kurs & Workshops via video

Kurs på video direkte til arbeidsplassen eller hjemmekontoret?

Nettpilot leverer tilpassede kurs og bedriftsrettet opplæring innen online markedsføring, kjøp av tekniske løsninger og markedsføringssoftware, sosiale medier og Internettkommunikasjon hos både mindre og store private aktører.

Bøker benyttet til tidligere undervisning, kurs og pensumlitteratur, bokhylle A
Bøker benyttet til tidligere undervisning, kurs og pensumlitteratur, bokhylle A

Selv om nettet er fyllt med informasjon og nye kanaler, så mener vi at det er lurt å kunne fordype seg, og flytte fokus litt vekk fra skjermen inn imellom.

Vi har siden 2010 levert skreddersydde kurs og undervisningsopplegg til høyskoler, bedrifter, fagfellesskaper, næringsforeninger.

Vi har bistått mange ansatte i store som små organisasjoner og studenter med å oppnå fornuftig grunnleggende kunnskap innen områder som markedsføring i søkemotorer og i sosiale medier, webpublisering, synlighet på Google og skriving for nett.

Kursholder er Nickolass Jensen, som blant annet har vunnet gull i kategoriene Multikanal og Analyse, ved INMA Performance Awards 2013. Nickolass har utover Stena Line og Coop OBS Bygg, jobbet med alt fra små hobbynettsteder til noen av Norges allerstørste online aktører.

Nickolass har satt sammen bedriftsinterne kursopplegg for ansatte i internasjonale selskap, såvel som forelesninger og kursopplegg for medie og IKT studenter på VGS og høyskolenivå.

Bøker benyttet som inspirasjon, selvstudier og til tidligere undervisning, kurs og pensumlitteratur, bokhylle B
Bøker benyttet som inspirasjon, selvstudier og til tidligere undervisning, kurs og pensumlitteratur, bokhylle B

De seneste årene har mange oppdrag handlet om 1 til 1 rådgivning, oppfølgning og sparring via videomøter og online konferanser med ukentlig eller månedlig oppfølgning.

Emner som vi kan avholde kurs i:

 • Webanalyse og Google Analytics
 • Google Ads og PPC annonsering
 • Søkemotoroptimalisering SEO
 • Skriving for nett, bedriftsblogging, fagblogging, produkttekster, faq etc. Lære å sette opp ulike typer innhold, skrive innhold, vurdere innhold, forbedre innhold
 • Publisering med WordPress, innhold, media, produkter
 • Markedsføring i sosiale medier
 • Online overvåking og brand reputation management (Merkevarebeskyttelse)
 • Strategi for sosiale medier
 • Strategi for søkemotormarkedsføring
 • Søkeordsanalyse
 • Oppstart og drift av nettbutikk
 • Valg av leverandører og marketingsverktøy (Markedsføringsteknologi /Martech)

Nettpilot avholder kurs på nett, via videomøter og videkonferanser eller der du holder til. Vi tar kan skreddersy opplegg for enkeltpersoner eller grupper.

Ta gjerne kontakt om du er interessert i å finne løsninger som passer din organisasjon.

nickolass kontor bilde

Kontaktperson

Nickolass Jensen ble utdannet til New Media Manager i 2001 og har erfaringer fra mange bransjer, både som faglærer, foreleser på høyskole, administrativ sekretær, markedskoordinator i kjøpesenter, freelancer og seniorrådgiver i digitalbyrå.

Han har vunnet gull ved INMAs Performance Awards, og har flere hundre nettløsninger bak seg, og har arbeidet med analyse og rådgivning for både store, små og mellomstore bedrifter.

Send en melding nå